fredag 22 april 2011

Skärtorsdag och kaksäljardag......

Klass 5 (Andreas klass) på Degebergaskolan har planer på att hitta på lite kul innan de ska ha sommarlov, för att sedan till hösten börja i högstadiet. För att få ihop lite pengar till detta, så organiserade de duktiga klassmammorna en "kaksäljardag" utanför Coop Konsum i byn. Föräldrar och barn bakade för att barnen sen skulle kunna sälja dessa hembakade mumsigheter. Det gick verkligen över förväntan. Barnen var jätteduktiga och de ca 70 påsarna med kanelbullar, småbröd, chokladbullar, chokladmuffins, sockerkakor osv. såldes slut på mindre än tre timmar. Bredvid kakförsäljarna såldes det grillad korv för fotbollslagen P-99 och P-00. Korv till middag och kakor till eftermiddagsfikat. Perfekt eller hur?

Maskrosorna blommor gladare än någonsin nu i solvärmen på altanen och den lilla fjärilen passade på att ta en liten paus i flygturen. 

Påsken är i full gång och påskliljorna har blommat ett tag. I år är det en väldigt sen påsk, men det vet ju inte påskliljorna.:) Ha nu en fortsatt trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar