söndag 17 april 2011

Uppiggande.......

Min lilla Tussi tyckte jag var tråkig som sov för länge idag. Vid nio tröttnade hon på mig och såg på sitt lilla vis till att jag steg upp. Det var ju helt klart dags, så det var skönt att hon jagade upp mig. Jag trodde ett tag att hon inte hade mat eller inte kom ut eller nåt, men nej.......hon ville bara ha upp mig. Lilla och lilla förresten........Hon är inte så liten som hon tror även om hon lyckligt knövlar ner sig i allt vad lådor heter. Funkar även med skolådor i stl 35.  

Anledningen till min långsovning idag var den trevliga tjejfesten igår. Är jag uppe längre än 23 på kvällarna så blir det tröttigt dagen efter.:) Kassettbanden dammades av och Boney M sjöng så vackert för oss i den omoderna stereon (och vi sjöng för henne). Vi övergick sen till den moderna tekniken igen med iphone och stora lådan (vad det nu heter?). Mitt i diggandet konstaterar damerna just: " Nu "inger" det!" Jo, så gjorde det.

Och då måste viiiii......ut i natten. (Som Noice sjunger.) Man blir aldrig för gammal för att åka till stan mitt i natten. Eller blir man kanske det? När vi hade funderingar på att gå in någonstans kändes det definitivt som vi var för gamla. Eller som att åldersgränserna till "ställena" var lite låga.:) En rolig kväll blev det. Tack tjejer för ni förgyllde min kväll.

Idag var det dags för Andreas lag P99 för sin första träningsmatch. Det känns som en evighet sedan sist, tack vare att hans knä inte är okej. För tillfället är det dock lite bättre och jag hoppas så att det ska fortsätta förbättra sig så att han kan vara med nu framöver. Det är ju nyttigt och bra för lilla jag också att komma ut och vara lite social med de andra fotbollsmammorna. Och papporna såklart.

Matchen slutade med ett trevligt 5-1 resultat och det var precis vad de behövde för sin självkänsla. Det är bara att hoppas på fler vinster framöver i serien också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar