söndag 1 maj 2011

Valborgsfirande.

Igår var det dags för det årliga valborgsfirandet även i Degeberga. Fackeltåget utgick som vanligt ifrån Forsalids äldreboende, där de boende och personal hade möjlighet att titta på "tåget" innan de gav sig iväg. I år kändes det som det var fler än vanligt som ville gå med, vilket är mycket trevligt tycker jag. Med Degeberga GOIF:s fana i täten gick vi så mot Sockertoppen för att tända bålet och sjunga in våren.

Dags att lägga in facklorna.......

Våren är insjungen och det hålls tal. Sveriges nationalsång sjungs och Degeberga Goif drar vinnare i sitt lotteri. (Nej, jag vann inte.)

Det var inte alldeles varmt efter en timme här på Sockertoppen och just därför väldigt skönt att komma hem till våra valborgsfirarvänner igen. En grillad korv stod på schemat.

Och en fantastiskt god lumumba. Mmmmm........

Gott med lite värmande dryck i den kalla kvällen.
Natten slutade på samma ställe som kvällen började och vi fick en riktigt skojig Valborg.:) Idag har återigen den försummade sömnen satt sina spår, men det är sådant man får stå ut med.

Söndagen har inte gått i många knop och som tur var så hade B-laget match ikväll så jag kom ut i friska luften lite. Matchen slutade med 3 poäng och det är vi glada för! Bra jobbat! Våren sjöngs in igår, men jag undrar om det sjöngs på fel håll med tanke på att det faktiskt varit lite kyligare idag. Jaja, det blir snart varmare igen.:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar