fredag 13 augusti 2010

En aktiv vecka.

Tiden går verkligen fort och Essi har semestrat klart på Hotell Ravinen. Det blev allt lite tomt här när hon åkt hem. Ingen som följer vart steg jag tar, inget sällskap på toa, ingen voffande att vi ska leka med bollen, inga skogspromenader, ingen mysande vovve i soffan på kvällarna och ingen under täcket på morgnarna. Även om det fungerar väldigt bra med Essi och Tussi, och de gillar varann, så verkar det som Tussi tycker det är ganska skönt ändå att vara ensamt djur i huset igen. I morse satt hon åter och tiggde godis vid "godisskåpet".

Essi kände verklig fara för sin mat när Tussi satt och tittade på hennes tallrik. Lika bra att äta lite medans tid är..........

Tussi brydde sig inte om denna märkliga föda utan stirrar stint på dörren i förhoppning om att den ska öppnas så hon slipper gå genom luckan.

Essi + Boll = Lycka

Att ligga med bollen bakom sig är inte någon favoritsyssla. Mycket bättre att ha den igång. Plötsligt hade bollen fått ett öra.

Det finns många sätt att använda en boll och detta är ett. Annars var det springa, springa, springa och springa med den som gällde. Hon är en baddare på att spela boll denna dam.

Hon var klok nog att ta små pauser i skuggan emellanåt och då menar jag små. Jag begriper inte hur hon orkar springa så fruktansvärt fort och samtidigt ha kontroll på bollen.

När vi tyckte att hon inte orkade mer var det bara att ta bollen och lägga undan, annars hade hon väl sprungit där ute än........:)

Kvällsmys i soffan är inte det sämsta. Det bästa var att vi inte behövde bråka om vem som skulle sitta i hörnan. Plötsligt var det helt enkelt Essis hörna. Vad gör man inte för att få en nöjd hotellgäst?:)

2 kommentarer:

  1. Härligt o se sin hund så lycklig fast hon inte va hemma....Tror också Tussi kopplar av lite extra just nu faktiskt..Essi tackar för sin sem.vistelse på hotell ravinen,man ser ju att hon blir ganska bortskämd.Vi andra i familjen kan bara tacka igen för all hjälp me vår goa vovve...kram till er!!!

    SvaraRadera
  2. Kanske lite bortskämd, men det är så det ska va.:) Tack själv för att vi får förtroendet att ta hand om henne! Kram tillbaka!!

    SvaraRadera