söndag 13 februari 2011

Kalla vindar.

Igår sken solen som aldrig förr och det var riktigt varmt om man gick på rätt håll. Jag och delar av familjen tog oss ut en runda i vinterlördagen på banvallen (bakom sockertoppen), där vi ofta går. Särskilt ofta har det blivit denna vintern eftersom det har varit enda stället man kunnat gå på utan att sjunka ner i en halv meter snö. Om man vill vara lite nära naturen alltså. Vi var på ett trevligt 11-årskalas igår kväll och blev bjudna på god hemmagjord smörgåstårta och fika, så det var ju inte direkt skadligt att röra lite på sig på dagen.

Söndagsutflykten idag blev en liten biltur här och var (längre ut på landet än vad Degeberga är) och ett stopp vid Hallamölla Vattenfall i närheten av Christinehof. Lite i kallaste laget att gå och njuta där, så det blev en huttrande snabbis kan man säg.

Det var längesen vi var vid Rigeleje och vi borde inte åkt dit idag heller. Det var så extremt svinkallt nere vid havet och blåste alldeles jättemycket! Det är då man uppskattar rumpvärmen lite extra i bilsätet och för att inte tala om kaminvärmen när vi kom hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar