torsdag 24 mars 2011

Födelsedag.

Idag har vi ett födelsedagsbarn i huset. En stycken 11-åring har blivit en 12-åring och en liten födelsedagsonyttig minifrukost på sängen med paketer och "skönsång" (stackars barn) blev början på hans dag.:)  

Tussi tog tillvara på att jag förflyttat bort blomman från fönsterkarmen, så hon får bättre plats. De vackra blommorna stinker förfärligt (när de blommar alltså) så emellanåt åker den ut ur sovrummet.

På dagens skogsrunda med Peter och Wilma såg vi lite fina rådjur, om än på avstånd.

 Det blåste vansinnigt uppe i Ebbarödsbergen ända tills vi kom in i skogen där det lugnade sig betydligt.

På väg hem precis utanför skogen var det så otroligt härlig värme så där slog vi oss ner och lapade sol en stund. Årets första fina nyckelpiga landade och kittlade Wilmas tass där den gick runt på henne. En av oss valde att klä av sig för att sola den vita överkroppen och den andre av oss valde att inte fotografera detta.:) (Som ni ser valde Wilma att inte titta alls.:))

Åter hemma i den mindre blåsiga byn tog jag tag i bakbeställningen av chokladbollar till kvällens fika. Det smakade mums kan jag säga. Var längesen vi hade hemmabakade sådana. Det är bra när någon fyller år så det finns en bra anledning att äta lite extra gott.:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar