söndag 25 juli 2010

GOTHIA CUP

Det känns inte som om det var längesen Pontus fotbollslag bestämde sig för att åka till Göteborg och vara med på Gothia Cup 2010. Då för ca tre år sedan, när vi började samla pengar för att kunna åka dit, kändes det däremot som en evighet tills det var dags. Vips så är vi där. Laddade och klara för en häftig vecka i denna enormt stora cup (18-24 juli), åkte laget till Göteborg och Kärralunds Camping där en del av denna vecka skulle tillbringas. I Gothia Cup i år deltar cirka 32 200 spelare från 1567 lag och 71 länder. Sammanlagt spelas 4300 matcher på 105 planer.

Nu är det snart dags för den första matchen på måndagen mot ett av Brasiliens lag.

Degeberga Goif - Winner Match (Brasilien) på en av Kvibergs 25 planer.

Förhoppningarna att slå detta lag var kanske inte jättestora..........

Det visade sig att Degeberga var riktigt, riktigt duktiga och kämpade grymt bra! Vi förlorade denna match med 0-2 trots ett par bra chanser.

En del av laget tar igen sig efter 50 svettiga spelminuter mot ett lag med fotarbete som inte vara att leka med.

Här var alla möjliga sorters uppklädda supportrar........

På måndagkvällen var jag och Andeas på Liseberg och roade oss medan de andra tillsammans med ca 52000 andra, var och såg den fantastiska invigningen på Ullevi.

Lotta på Liseberg bjöd bland annat på Måns Zelmerlöv och Maria.

Timotej och Eric Gadd var också där och sjöng. Nu vet vi dessutom äntligen vad som händer när det är paus på TV och man sitter i soffan och ser dålig reklam.

Klockan 22 stängde Liseberg och det var dags att ta sig till Kärralund igen.

Andreas har drickapaus utanför Liseberg i väntan på att ta spårvagnen "hem".

Det visade sig att invigningen var slut samtidigt som Liseberg, och detta ledde till att det var mer än vi som tänkte ta oss vidare i Göteborgskvällen. Vi orkade helt enkelt inte stå som packade sillar i en bastu, så vi promenerade tillbaka till campingen i den ljumma sommarnatten, denna måndagen den 19 juli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar