måndag 26 juli 2010

Oavgjord vinst.

Tisdag i Göteborg och klockan tio var det dags för match på Kviberg igen. Inga sovmorgnar här inte. Skönt att ha bilen och inte passa busstider kände jag. Mindre skönt för denna bilägare som fick för sig att det gick att köra rakt in på parkeringen var som helst. Där satt han fastklistrad i "vallen". Jag vill tillägga att det inte var barnet som nu sitter i framsätet som körde.

Degeberga GOIF P15 är taggade inför mötet med...............

..................Baerums Verk IF 2 (Norge)

Spänningen var stor i denna gruppspelsmatch och när vi gjort 1-0 var glädjen stor.

Pontus blir "överfallen"...........

Matchen slutade 1-1 och vi skyllde kvitteringen på för lite sång bland supportrarna.:) (Ändå kändes denna oavgjorda match som en vinst på nåt sätt.) Eftermiddagen och kvällen var jag, Göran och Andreas på Liseberg. Mycket folk ja, men en del åkte vi i alla fall. Laget roade sig också med Liseberg för att senare på kvällen gå på disco där det befann sig extrema mängder med folk.

Onsdag och dags igen. Här på Kviberg fanns en del mat och dryck att välja på. Bland annat så stod Röda Korset här och hjälpte "skadade". Man kunde fördriva tiden med att skjuta boll i "hålvägg", roa sig med att stå på en rörlig surfingbräda, klottra på en tillfällig klottervägg, handla på Intersport som hade en byggnad där de bla. sålde gothiatröjor och väskor. Med andra ord var där en del runtom alla fotbollsmatcher också.

Onsdagens match spelades mot Varbergs GIF FF.

Här blev det förlust med 1-4, då turen inte var på vår sida.

Trötta och varma spelare tar igen sig efter matchen innan det är dags att åka tillbaka till campingen. De slutade trea i gruppspelet och går alltså vidare till B-slutspel, vilket inte är helt fel med tanke på att A-slutspel kan betyda för tufft motsånd.

Spelarna samlade ihop sig i rummen på vandrarhemmet när vi kom tillbaka för att koppla av lite innan det var dags att äta, gå på Liseberg och disco på kvällen.

Pontus är en av tre galna IFK Göteborgfans och..............ja, här bodde han.

Vi andra som inte spelade fotboll......... Vad vi gjorde denna onsdagkväll och hur det gick i B-slutspelet återkommer jag med. Ha en skön dag!

1 kommentar:

  1. Det var mysigt få läsa detta. Härligt just att hela familjer kan komma ut tillsammans. Inte så lätt annars med ungdomar hitta något som passar alla. Kramisar hälsa fotbollsspelaren det var bra gjort av han o kompisarna.
    Gun-Inger

    SvaraRadera