fredag 9 juli 2010

Skönt!

Det blev ett mindre vattenparty här igår när vår söta grannflicka var badsugen. Vattnet var inte något vidare varmt enligt mig, men här var det ingen som klagade. Mer än när "badklockan ringde ut" och det var dags att gå upp. Gissa vem som tyckte att det var en dålig idé........


Mmmm, visst ser de goda ut? Jag blandade lite saft och tog fram en paket kex. Det var lite så att det vattnades i munnen när jag såg den goda jordgubbsfyllningen "trycka" ut mellan kexskivorna här på bilden på paketet. Mums......

LURAD!!!! Kan någon berätta för mig var kletet blivit av? Hallå????!!!! Vi fikade alltså på jordgubbsofyllda kex och saft....... Jodå, så fick det bli. Hur är det man säger........... "Man får vad man betalar för", och själva kexen gick ju att äta.

Två varma Tervar drar sig åter mot det svalkande vattnet.

Meika älskar detta, men Fania tycker det blir lite mycket vatten från alla håll och håller sig hellre på lite avstånd.

Ändå lyckas hela Fania bli lika blöt som Meika.

Plötsligt hade hundarna förvandlats till mindre svettiga Tervar med jätteöron med lååånga ben. De såg lite roliga ut faktiskt.:)

Vi var hos brorsan igår kväll och åt gott grillat med mumsens mandelpotatis i ugn. Tänk att det är så otroligt gott med sådan mat! Wilma var hos veterinären igår eftermiddags igen med sin våteksem. Eksemet har blivit bättre av medicinen hon fick för en vecka sen, men Wilma har bara mått sämre och sämre. Misstankar om att det faktiskt var medicinen som gjort henne så sjuk var stora. Hon fick ny sorts penicillin och jisses vad mycket piggare hon var igår efter att sluppit ifrån den sorten hon hade från början. Den Wilma som legat under husvagnen från morgon till kväll några dagar nu var borta (japp, jag har varit riktigt orolig) och den "gamla vanliga" Wilma var tillbaka! Underbart att se!:)

Kraaam Wilma voff!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar