onsdag 28 juli 2010

Mycket glädje.

Tanken var att jag och Andreas skulle köra hem från Göteborg på onsdagkvällen, men det blev inte så. Vi ville ju vara med och se hur det gick i B-slutspelet, så efter att pratat med kattvakterna här hemma och fått klartecken att stanna, så gjorde vi det. Samling vid Håkan och Katarinas husvagn och frågan är om diskussionen till höger var lika allvarlig som den ser ut.:)

Två som njuter av den härliga kvällen.

Andreas fusktutar faktiskt här. Alldeles tyst och fint blåser han.........

Man ska ha husvagn..........

Dags att prova Eriks bräda. Göran tittar avundsjukt på i bakgrunden. Han vill också.


Göran upptäcker snart att det var svårare att stå på den än han trodde och valde alternativ två. Detta såg så extremt dumt ut, så jag kunde omöjligt hålla kameran stilla samtidigt som jag skrattade. Ett tips är att inte göra såhär, för när det är nerförsbacke och husvagnar och tält rakt framför, så kan det säga kabom om man inte får stopp på eländet. Annars får man välja att göra som Göran gjorde, vilket var att använda handbroms, (är lika med AJ)! Han lyckades tack och lov sakta ner, svänga och klarade sig med aj på fingertopparna. Dessutom slapp grannarna få oväntat besök.


Vi och ett par kompisar tog långt om länge spårvagnen in till Avenyn.

Vi landade på denna puben, beställde lite dricka, satt och pratade och hade riktigt mysigt.

Det blev inte någon lång pubstund, men den var trevlig så länge den varade. Dags att ta sig ut i storstadsnatten igen om vi skulle komma hem utan att behöva gå.

Våra kompisar skulle ett annat håll än vi, men när vi såg nummer 5 på skylten............då kändes det skönt. Då visste vi att vi snart var hemma i vår lilla husvagn igen efter en dag med vila, fotboll och skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar