söndag 27 december 2009

Mysig "utflykt"

Lördag eftermiddag och med känslan av att som vanligt ätit för mycket under julen, gav vi oss ut i den vackra naturen för att röra lite på oss tillsammans med ett par kompisar. De hade packat fikaväska med varm chokladmjölk och lite annat gott och sen gick vi mot Forsakar. Denna vackra plats som vi ibland glömmer bort att gå och njuta av trots vi bor så nära. Eller kanske just för att vi bor så nära. Första fikapausen blev här vid fallet. Där var som ni ser jättemycket vatten nu till skillnad mot hur det såg ut för ett tag sedan.

Här dukas det fram lite gott. Mycket gott var det till och med, så jag vet inte riktigt om vår promenad gick plus minus noll eller helt minus med tanke på intag och rörelse.:-)

Men det var både väldigt gott och mycket trevligt och det är ju huvudsaken.

Göran passade på att läsa lite fakta om platsen när vi ändå var där. Frågan är om han blev så mycket klokare............

Vi fortsatte promenaden och hade ett par fikastopp till, innan det började mörkna. Vi gav oss sedan hemåt i halkan för att sätta igång med maten. Det var riktigt, riktigt halkigt på vägarna märkte vi. Skönt att inte vara ute och köra i sådant väglag. Kvällen fortsatte hemma hos oss med mat, dryck, skratt och lite Yatzyspelande där givetvis fel vann. Det var vad några tyckte. Dock inte alla av någon märklig anledning. Vi konstaterade också att Göran börjar komma i, ni vet, "den" åldern. Ja, ni ser själv på fotot. Han fick låna dessa glasögon och upptäckte att det var mycket lättare att se de små siffrorna i barnens skolkatalog. Som det kan bli.........

Den där promenaden var supermysig och man kan ju fråga sig varför inte sådant görs oftare. Tack för en trevlig eftermiddag och kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar