måndag 7 juni 2010

Hotell Ravinen

Wilma övernattade från lördag till söndag på Hotell Ravinen eftersom hennes familj var i Danmark på Bon-Bon-land igår. Skönt att sova på hotell ibland. Hoppas jag att Wilma tycker....... Med tanke på det fantastiska sommarvädret vi hade igår (som idag helt lyser med sin frånvaro i ösregnet), så var det uteliggarväder i allra högsta grad för Wilma voff. Blicken var hårt fäst snett över vägen på huset där de roliga kompisarna bor, men tills de hade vaknat fick ett tuggben duga. Suck. Inget är som väntans tider.......

Äntligen, äntligen!!! En inbjudan till hundfrukost av Meikas och Fanias husse, som inte höll vad han lovade. Därför fick matte i huset stå till tjänst med den frukosten. Snäll matte.:) Gott med frukost tillsammans med kompisarna!

Tråkigt att vänta på sin tur......... Men är man en väluppfostrad Golden Retriever så väntar man snällt och ser extra söt ut under tiden........

Det här vädret gav mig lust att rensa ogräs! Märkligt väder eller hur?:) Det blir så fint efteråt ju och särskilt när där var så extremt med ogräs som här var i våra rabatter. Wilma var varm oavsett hur skuggigt hon låg, men vi har ju världens bästa bäck en pytteliten promenad härifrån. När Meika och Fania undrade om vi ville följa med så var vi inte sena att tacka ja även om vi badat en gång innan. Nej, vi har inte badat innan.........bara Wilma. Skönt med lite svalkning om tassarna tycker dessa två tjejerna.



Wilma nöjer sig inte bara med någon mesig tassavsvalkning, utan här badar vi hela magen om det ändå ska badas. Det är skönt! Frågan är om inte Wilma varit en säl i något tidigare liv.

En tvåbent "viking" skulle inte vara sämre än hundarna, men jag kan säga att han klagade en del. Ingen känsel i fötterna, fy vad kallt osv, osv. Dagens barn är lite gnälliga.:) Stenen blev en liten mindre kall räddning och Fania ville givetvis också upp på den halkiga stenen. Kolla in "råttsvansen" på henne.:)

Fotbollsdags för Pontus klockan 17 och Wilma följde såklart med ner. Ett tuggben, en flaska vatten, en mugg hon kunde dricka ur och en skuggig plats. Japp, det blev perfekt för henne. Ännu mer perfekt hade hon tyckt om hon kunde fått byta benet mot glassen som "grannen" satt och åt. "Grannen" var dock inte intresserad av detta byte, så det blev en liten smakbit för Wilmis i alla fall. Hela matchen blev för övrigt perfekt. En vinst med 8-0 satt som en smäck och det gläder mig så extremt att det går bra för dem nu, med tanke på hur kämpigt de hade det ett långt tag för inte allför längesen med att få in bollen i mål. De är duktiga!!!:)
Naturen har varit i farten igen. En sten + lite jord/grus = ett hjärta. Hjärtat på rätta stället skulle jag vilja påstå att det var. Vi hittade detta hos Jennifer, som definitivt har sitt stora hjärta på rätta stället.

Wilma checkade ut igår kväll och jag tackar för att vi får äran att ha henne boende på Hotell Ravinen. Jag antar att hon sover som en stock idag, för igår sov hon nog inte 10 minuter sammanlagt. Love You Wilma!

1 kommentar: