måndag 5 april 2010

Magen är trött

Påskhelgen går mot sitt slut och återigen undrar många av oss var denna långhelgen blivit av? För vår del har den varit full av mat, dryck och godis känns det som i magen just nu. Det får minsann bli ordning och reda här snart igen tills magen återfår sitt normala mående. Som magen mår så mår man ungefär själv också om jag säger så. Påskafton hade vi en trevlig kväll hos Ann och Roland som bjöd på god påskmat. Det är så gott med sill, ägg, jansson, omelett, skinka osv. Mmmm. (Hemma har vi märkligt men sant inte haft ett enda ägg på hela påsken.)


Roland var paparazzifotograf och Göran försökte sig på att se......... ja, jag vill inte säg vad.......ut. Stackars Ann som satt bredvid blev väl helt livrädd.:)

Påskdagen tänkte vi köra en liten konstrunda och hade ju trott att det skulle vara härligt väder, men det var ju inte alls härligt väder. Det var riktigt skitkallt och regnade isdroppar kändes det som. Det blev i alla fall en liten runda till Curt Hillfon i Maglehem och för att titta på hans speciella konstverk. Där är många av hans verk som jag gillar riktigt mycket! Vi tog en sväng ner till Kivik också och stannade till hos Britt Marie Billström , där vi för längesen köpte denna fina lilla tavla.

Idag är det Annandag påsk och i morse när jag steg upp vid 7-tiden var det tänt i halva huset och tv:n stod igång här nere. Vem låg där och sov så gott om inte Göran. När man är hemma klockan 2 på natten så förstår inte jag anledningen till att lägga sig i soffan och titta på tv. Så var fallet här och jag väckte tydligen honom, för sen gick han upp och la sig. Smart drag.:)
Anledningen till denna sena kväll (natt) var att vi och familjen Svensson var hos Anna-Lena och Micke och hade en riktigt trevlig kväll med god mat, dryck och skratt. Visst är det roligt att posera. Eller hur Anna-Lena och Plutt........?

Micke och jag höll lite mer avstånd där vi var koncentrerade på ett antagligen meningslöst samtalsämne.

Anna-Lena hade hittat ett mycket gott vitt vin till oss apor. Väl värt att inhandla! Riktigt fräckt utseende på boxen dessutom.

Där var dock två fel på baksidan........... Det skulle förstås stått Micke, Göran & Plutt under aporna.:) Inte Anders och Ove. Något blev mycket fel vid tillverkningen.

Livet har som alla vet både en baksida.................

............och en framsida. Jag vet inte riktigt vilken jag föredrar i detta fallet.:)

Som sagt, detta var en skojsig kväll och hela påsken har varit jättebra med mycket roligt umgänge. Det tar dock på krafterna och jag känner mig inte riktigt lika glad idag som jag ser ut här. Det märks att jag är på väg mot att bli 20 år.;)

Snart ska jag ta en liten minitur till en konstnär som har fotoutställning. Jag är något intresserad av att se hur folk ställer ut sina foto och vad de har att visa. Konstverk kan vi ju annars se överallt varje dag. Åtminstonde i naturen.

I eftermiddag blir det födelsedagskalas och det är ju bra, så jag får fylla på stackars magen med lite onyttigheter.:)

Ha en bra dag allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar